Όροι & Προϋποθέσεις

 Οι όροι χρήσης είναι σχεδιασμένοι για να οριοθετήσουν τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματά μας και δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα σας.

 

 • Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email που επιβεβαιώνει ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Η επιβεβαίωση αυτή δεν αποτελέι εγγύηση αποστολής καθώς εξαρτάται από το στοκ και την έγκριση της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Δεν φέρουμε ευθύνη για τυπογραφικό λάθος.
 • Οι πληρωμές γίνονται σε νόμισμα Euro (€).
 • Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στην διεύθυνση που εσείς θα θέσετε ως διεύθυνση αποστολής. Αν η παραγγελία σας γίνει δεκτή, θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 7 μέρες αν διαμένετε στην Ελλάδα.Όμως, ο χρόνος αποστολής είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από την εταιρία courier. Η εταιρία μας δεν φέρνει ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση.
 • Αν κάποιο προιόν από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμο έχουμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την αποδοχή της παραγγελίας σας και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Σημειώνουμε ότι όλα τα άλλα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί από εσάς θα αποσταλούν κανονικά.
 • Θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρόνων για να μπορέσετε να αγοράσετε προιόντα από την ιστοσελίδα μας. Με τη δημιουργία λογαριασμού επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 χρόνων.
 • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το thegreeksandals.comεπιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

   

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

   Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στέλνοντας  e-mail στο info@thegreeksandals.com ή τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα 210-6740546, 2284027590 εντός 24 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

  Έχετε δικαίωμα αλλαγής εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος , εφόσον αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Οφείλετε να το επιστρέψετε στην αρχική του συσκευασία μαζί με την απόδειξη πώλησης. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

  Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, η εταιρεία μας έχει την υποχρέωση να τα αντικαταστήσει χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.